Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: «Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси» (СВО Бакалавр/СВО Магістр)

ОП «ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА, ЖИРІВ І ПРОДУКТІВ ДЛЯ ІНДУСТРІЇ КРАСИ» – ЦЕ УНІКАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ ОПАНУВАТИ В ОДНІЙ ОСВІТНІЙ ПРОГРАМІ ТРИ ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ДЛЯ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ! ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ......

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: «Технології м'ясних і рибних продуктів»

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: «Технології м'ясних і рибних продуктів»(СВО Бакалавр/СВО Магістр) М’ясна промисловість належить до числа найважливіших годувальників України. М'ясні продукти є головним елемен... 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: «Технології м'ясних і рибних продуктів»(СВО Бакалавр/СВО Магістр) М’ясна промисловість належить до числа найважливіших годувальників України. М'ясні продукти є головним елемен...

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Питання якості та безпечності харчової продукції, її простежуваності «від лану до столу» є особливо гострими у контексті євроінтеграції та розширення експортних ринків України. На ринку праці від... Південний регіон України є важливим морським транспортним вузлом експорту харчової продукції, що обумовлює достатньо високу локалізацію центрів її експертизи, сертифікації та потребу у фахівцях даног...

076 ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ: Товарознавство та експертиза в митній справі

Спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»освітня програма: « Товарознавство та експертиза в митній справі »...... Одеська область – це провідний промислово-торговельний регіон на півдні України. Тенденції розвитку зовнішньо-економічної діяльності приводять до збільшення обсягів експортно-імпортних операцій через...

204 ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»: освітньо-професійна програма: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»...... Професія на усі часи! Уміння виробляти високоякісні й безпечні м'ясні та молочні продукти від сировини до готової продукції Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції ...

162 БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЯ: Фармацевтична біотехнологія

Спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія Ступінь вищої освіти: Бакалавр Освітня програма: «Біотехнології та біоінженерія» ...... ОП «Біотехнології та біоінженерія» реалізується на кафедрі харчової хімії, експертизи та біотехнологій за СВО «Бакалавр». ОП забезпечує підготовку висококваліфікованих фахівців, здатних реалізувати ...

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси» (СВО Магістр)

На базі спеціальності 181 «Харчові технології» відкрито програму для магістрів «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси» створену у рамках Програми Erasmus +, pro... На базі спеціальності 181 «Харчові технології» відкрито програму для магістрів «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси» створену у рамках Програми Erasmus +, pro...

Задати питання