ОП «ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА, ЖИРІВ І ПРОДУКТІВ ДЛЯ ІНДУСТРІЇ КРАСИ» – ЦЕ УНІКАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ ОПАНУВАТИ В ОДНІЙ ОСВІТНІЙ ПРОГРАМІ ТРИ ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ДЛЯ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ! ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ......
181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: «Технології м'ясних і рибних продуктів»(СВО Бакалавр/СВО Магістр) М’ясна промисловість належить до числа найважливіших годувальників України. М'ясні продукти є головним елемен... 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: «Технології м'ясних і рибних продуктів»(СВО Бакалавр/СВО Магістр) М’ясна промисловість належить до числа найважливіших годувальників України. М'ясні продукти є головним елемен...
Питання якості та безпечності харчової продукції, її простежуваності «від лану до столу» є особливо гострими у контексті євроінтеграції та розширення експортних ринків України. На ринку праці від... Південний регіон України є важливим морським транспортним вузлом експорту харчової продукції, що обумовлює достатньо високу локалізацію центрів її експертизи, сертифікації та потребу у фахівцях даног...
Спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»освітня програма: « Товарознавство та експертиза в митній справі »...... Одеська область – це провідний промислово-торговельний регіон на півдні України. Тенденції розвитку зовнішньо-економічної діяльності приводять до збільшення обсягів експортно-імпортних операцій через...
Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»: освітньо-професійна програма: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»...... Професія на усі часи! Уміння виробляти високоякісні й безпечні м'ясні та молочні продукти від сировини до готової продукції Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції ...
Спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія Ступінь вищої освіти: Бакалавр Освітня програма: «Біотехнології та біоінженерія» ...... ОП «Біотехнології та біоінженерія» реалізується на кафедрі харчової хімії, експертизи та біотехнологій за СВО «Бакалавр». ОП забезпечує підготовку висококваліфікованих фахівців, здатних реалізувати ...
На базі спеціальності 181 «Харчові технології» відкрито програму для магістрів «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси» створену у рамках Програми Erasmus +, pro... На базі спеціальності 181 «Харчові технології» відкрито програму для магістрів «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси» створену у рамках Програми Erasmus +, pro...