Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!

Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза

Директор ННІ ЗПіХБ
к.т.н., доцент
Соц Сергій Михайлович,
ауд. Б-307,
тел. 712-41-86

Сайт ННІ ЗПіХБ
 

В навчально науковому інституті Зернового переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза  забезпечується якісний рівень підготовки студентів, завдяки широкому використанню сучасних методів викладання і навчання, а також всіляких способів оцінювання знань, умінь і навиків. В процесі навчання використовуються наступні основні принципи: кредитність, модульність, методичне консультування, науковість і технологічність, інновационность, компетенція, кваліфікація.

В навчально науковому інституті Зернового переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза  використовуються сучасні інформаційні технології на базі персональних комп’ютерів з використанням пакетів прикладних програм для різних розрахунків для курсового і дипломного проектів.

В процесі навчання використовуються активні методи навчання, які забезпечують ефективне моделювання різних ситуацій на виробничих підприємствах.

З метою підвищення інтересу студентів до учбового процесу і підвищення якості знань в навчально науковому інституті Зернового переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза   використовуються опорні конспекти лекцій – студент дістає можливість працювати індивідуально з конспектом по темах лекцій, самостійно поповнюючи його новими даними, що формує його як майбутнього фахівця.

Для підготовки кадрів високої кваліфікації, здібних до творчої трудової діяльності, особлива увага в навчально науковому інституті Зернового переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза   приділяється науково – дослідницькій діяльності студентів, участі студентів в олімпіадах, конкурсах, академічних і міжвузівських конференціях, в написанні наукових праць. Творча робота над темами наукових досліджень розвиває наукове мислення студентів, грунтується на знанні теоретичних положень, на опануванні методів дослідження, навиками і уміннями їх вживання при вирішенні практичних завдань.

Сьогодні ННІ ЗПіХБ готує «Бакалаврів», «Магістрів» за традиційними спеціальностями:

  • Харчові технології (1. Технології зберігання і переробки зерна, 2. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів);
  • Галузеве машинобудування (IT-сервіс обладнання).

На вимогу сучасного розвитку галузі хлібопродуктів відкрито наступні «Освітні програми»:

- Технології зберігання і переробки зерна;

- Технології хліба,кондитерських, макаронних виборів та харчоконцентратів;

- IT-сервіс обладнання.

Сьогодні ННІ ЗПіХБ готує бакалаврів за спеціальностями

Підготовка магістрів в ННІ ЗПіХБ здійснюється за спеціальностями:

133 «Галузеве машинобудування»

Освітньо-професійні програми:

«IT-сервіс обладнання»

«Енергетичний менеджмент та ІТ-сервіс обладнання»

133 «Галузеве машинобудування»

Освітньо-професійні програми:

«IT-сервіс обладнання»

181 «Харчові технології»

Освітньо-професійні програми:

«Технології зберігання і переробки зерна»,

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

 

 

181 «Харчові технології»

Освітньо-професійні програми:

«Технології зберігання і переробки зерна»,

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

 

Значна увага навчально-науковому інституті зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза приділяється науковій роботі студентів, в процесі якої вони оволодівають навичками самостійного проведення досліджень, вирішення складних організаційних та інженерних задач з використанням сучасних інформаційних технологій.

Випускники навчально-наукового інституту зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза успішно працюють директорами елеваторів, мукомельних, круп’яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, керівниками економічних, технологічних відділів, начальниками цехів, завідуючими лабораторіями, головними інженерами, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах.

 

 

Додаткову інформацію про навчально-науковоий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза можна знайти на web-сайті http://institute-bogomaza.ontu.edu.ua/

 

Задати питання