Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!
  • Меню
    • Головна
    • Новини
    • Ліцензія
    • Графік роботи
    • Контакти
    • Про університет
    • 0 800 600 112
    • Пошук
    • ukraine
      • UKRAINE
      • ENGLISH
  • Вступнику
  • OFFLINE
  • Студенту
  • Інститути
  • Коледжі
  • For foreigners
  • ОЦ "Україна"
Х

Вступнику

Правила прийому 2025

Коефіцієнти НМТ 2025

Вартість навчання 2024

Рейтингові списки

Спеціальності: вступ ступінь вищої освіти Бакалавр

Спеціальності: вступ ступінь вищої освіти Магістр

Запитання і відповіді

Стартовий факультет. Підготовчі курси (підготовка до НМТ)

Для іноземних громадян

Архів наказів про зарахування з ЄДЕБО

Студентський житловий комплекс

Подача документів

  • Випускнику школи
  • Випускнику коледжу
  • Бакалавру

Програми вступних іспитів

  • Програми підготовки для вступників
  • Розклад ІСПИТІВ - 2025
  • Критерії оцінювання вступних іспитів
  • Електронний каталог літературних джерел

Нормативна база

  • Положення про Приймальну комісію
  • Положення про апеляційну комісію Одеського національного технологічного університету
  • Захист персональних даних
  • Накази про затвердження складу приймальної комісії ОНТУ на 2025 рік та зміни
  • ПРОТОКОЛИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
  • НАКАЗИ ПРО ЗАРАХУВАННЯ 2023/2024
  • Положення про мотивацiйний лист та наказ про склад комісії
  • Умови доступності ОНТУ для навчання осіб з особливими освітніми потребами
  • Положення про студентський житловий комплекс ОНТУ
  • Положення про Предметну олімпіаду Одеського національного технологічного університету

OFFLINE44

  • Formation des citoyens ?trangers
  • ????? ????? ???? CSS ????????: ???? ??? ????
  • Teaching of Foreign Citizens and Stateless Persons

Студенту

Студмістечко

  • Студентський житловий комплекс

Студентське життя

  • Навчальний спортивно-оздоровчий комплекс ОНТУ
  • Студентський клуб
  • Cтуд. самоврядування

Працевлаштування

  • Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників

Інститути

Інститути

  • Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського
  • Навчально-науковий інститут харчових технологій ім. М.О. Грішина
  • Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза
  • Навчально-науковий інститут комп’ютерної інженерії, автоматизації, робототехніки та програмування ім. П.М. Платонова
  • Навчально-науковий інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського
  • Навчально-науковий інститут економіки, управління і бізнесу ім. Г.Е. Вейнштейна
  • Центр вивчення іноземних мов «Success»
  • Підготовчий центр «Стартовий факультет»

Коледжі

  • Одеський технічний фаховий коледж
  • Механіко-технологічний фаховий коледж
  • Фаховий коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу
  • Фаховий коледж промислової автоматики та інформаційних технологій
Свернуть
  •  
  • Інститути
  • Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза
  • Спеціальності

G11 МАШИНОБУДУВАННЯ (ЗА СПЕЦІАЛІЗАЦІЯМИ): Енергетичний менеджмент та ІТ-сервіс обладнання СВО Бакалавр, Магістр

Спеціальність G11 "Машинобудування (за спеціалізаціями)"

Освітні програми: «Енергетичний менеджмент та ІТ-сервіс обладнання» - це підготовка ІТ – конструкторів або інженерів-механіків, які  організовують проведення діагностики, техогляду і ремонту механізмів і обладнання; складають технічні завдання на реконструкцію діючого і створення нового обладнання; беруть участь в розробці комплексних проектів підприємств галузевого машинобудування та ін.

Професія ІТ – конструктора (інженера-механіка) широко затребувана в сучасному високотехнологічному світі, що пов'язано з активізацією виробничих підприємств у всіх галузях народного господарства. В епоху повсюдного впровадження інновацій в Україні попит на цих фахівців зростає з кожним днем. Причому відчувається гостра нестача справжніх професіоналів.

Наші випускники – це керівники підприємств зернової галузі різних потужностей та форм власності, керівники виробничих підрозділів, директори фірм, професіонали у сфері інноваційної діяльності, це професіонали з управління проектами та програмами у сфері зернових виробництв, це професіонали у сфері охорони праці та безпеки життєдіяльності на підприємствах компаній «Нібулон», «Укрелеваторпром», «Одеський коровай»,  та багатьох інших.

Потужна лабораторна база кафедр факультету, оснащення найсучаснішим обладнанням провідних світових фірм-виробників дозволяє прискорити адаптацію випускників при працевлаштуванні. Викладачі та студенти мають можливість постійно вдосконалювати свої професійні навички як на вітчизняних підприємствах галузі, так і у закордонних закладах освіти, на міжнародних виставках. Щорічно студенти стають переможцями конкурсу освітнього благодійного фонду Бориса Колеснікова та вже двічі відвідали Міжнародну кондитерську виставку у м. Кельн (Німеччина). Минулого року команда наших студентів представила свою інноваційну наукову розробку на міжнародному конкурсі студентських робіт «FoodFactory-4-US» (Італія-Австрія), де здобула беззаперечну перемогу та грошову винагороду у 500 €.

Кафедри факультету тісно співпрацюють з провідними університетами світу, є можливість навчання по стипендіальній програмі-обмінів Erasmus+ за кордоном.

Факультет пропонує можливість не тільки отримати інженерну освіту, а й брати участь в різних студентських та міжнародних конференціях, наукових форумах, грантах, написаннях наукових статей та участь у численних заходах університету.

Запрошуємо отримати затребувану на ринку праці спеціальність, стати висококваліфікованим фахівцем та працювати на найсучасніших підприємствах галузі!!!

Професійна підготовка фахівців харчової і зернопереробної промисловості знаходиться в постійній динаміці, умови якої диктують лідери-виробники харчових і кормових продуктів. Інтенсивність соціально-економічних процесів у нашій країні, співпраця університету з закордонними науковим дослідними центрами та досвід підготовки фахівців в країнах ЄС вимагає вчасних корективних змін до вимог як професійної, так і суспільної діяльності університету. Одним з напрямків модернізації системи професійної підготовки фахівців для зернопереробної галузі є кормова біоінженерія.

 

 

Додатково на дану тему:

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів СВО Бакалавр , Магістр

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології зберігання і переробки зерна СВО Бакалавр, Магістр

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів СВО Магістр

  • G11 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології зберігання та переробки зерна СВО Магістр

  • G11 МАШИНОБУДУВАННЯ (ЗА СПЕЦІАЛІЗАЦІЯМИ): ІТ-сервіс обладнання СВО Магістр

Copyright© Andrew M. Odessa, 2011-2025
Copyright© ONTU Odessa, 2011-2025
створене за: 0.58 секунди
http://andy.od.ua
Задати питання