Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!
  • Меню
    • Головна
    • Новини
    • Ліцензія
    • Графік роботи
    • Контакти
    • Про університет
    • 0 800 600 112
    • Пошук
    • ukraine
      • UKRAINE
      • ENGLISH
  • Вступнику
  • OFFLINE
  • Студенту
  • Інститути
  • Коледжі
  • For foreigners
  • ОЦ "Україна"
Х

Вступнику

Правила прийому 2025

Коефіцієнти НМТ 2025

Вартість навчання 2025

Рейтингові списки

Спеціальності: вступ ступінь вищої освіти Бакалавр

Спеціальності: вступ ступінь вищої освіти Магістр

Запитання і відповіді

Стартовий факультет. Підготовчі курси (підготовка до НМТ)

Для іноземних громадян

Архів наказів про зарахування з ЄДЕБО

Студентський житловий комплекс

Подача документів

  • Випускнику школи
  • Випускнику коледжу
  • Бакалавру

Програми вступних іспитів

  • Програми підготовки для вступників
  • Розклад ІСПИТІВ - 2025
  • Критерії оцінювання вступних іспитів
  • Електронний каталог літературних джерел

Нормативна база

  • Положення про Приймальну комісію
  • Положення про апеляційну комісію Одеського національного технологічного університету
  • Захист персональних даних
  • Накази про затвердження складу приймальної комісії ОНТУ на 2025 рік та зміни
  • ПРОТОКОЛИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
  • НАКАЗИ ПРО ЗАРАХУВАННЯ 2023/2024
  • Положення про мотивацiйний лист та наказ про склад комісії
  • Умови доступності ОНТУ для навчання осіб з особливими освітніми потребами
  • Положення про студентський житловий комплекс ОНТУ
  • Положення про Предметну олімпіаду Одеського національного технологічного університету

OFFLINE44

  • Formation des citoyens ?trangers
  • ????? ????? ???? CSS ????????: ???? ??? ????
  • Teaching of Foreign Citizens and Stateless Persons

Студенту

Студмістечко

  • Студентський житловий комплекс

Студентське життя

  • Навчальний спортивно-оздоровчий комплекс ОНТУ
  • Студентський клуб
  • Cтуд. самоврядування

Працевлаштування

  • Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників

Інститути

Інститути

  • Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського
  • Навчально-науковий інститут харчових технологій ім. М.О. Грішина
  • Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза
  • Навчально-науковий інститут комп’ютерної інженерії, автоматизації, робототехніки та програмування ім. П.М. Платонова
  • Навчально-науковий інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського
  • Навчально-науковий інститут економіки, управління і бізнесу ім. Г.Е. Вейнштейна
  • Центр вивчення іноземних мов «Success»
  • Підготовчий центр «Стартовий факультет»

Коледжі

  • Одеський технічний фаховий коледж
  • Механіко-технологічний фаховий коледж
  • Фаховий коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу
  • Фаховий коледж промислової автоматики та інформаційних технологій
Свернуть
  •  
  • Інститути
  • Навчально-науковий інститут харчових технологій ім. М.О. Грішина
  • Спеціальності

G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології ресторанного та оздоровчого харчування (СВО Бакалавр), Інноваційні технології ресторанного та оздоровчого харчування (СВО Магістр)

G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології ресторанного та оздоровчого харчування (СВО Бакалавр), Інноваційні технології ресторанного та оздоровчого харчування (СВО Магістр)
 

Актуальність освітньої програми «Технології ресторанного та оздоровчого харчування» обумовлена динамічними тенденціями в сфері ресторанного господарства, чітко окресленими позиціями в досягненні міжнародних стандартів у виробництві продуктів здорового харчування.

В освітній програмі враховано специфіку розвитку галузевого та регіонального контексту, інтенсивний розвиток індустрії ресторанного та рекреаційного напрямку міста Одеси, Одеського регіону та України, тенденції розвитку спеціальності G13 «Харчові технології», вимоги ринку праці на фахівців у сфері розробки продуктів здорового харчування та спеціального призначення.

 

НАШІ ВИПУСКНИКИ:
• Фахівці з технології харчування та ресторанної справи
• Ресторатори
• Шеф-кухарі, су-шефи
• Начальники дільниці ресторану (кафе, їдальні, еко-ресторану, кафе здорового харчування, їдальні в санаторіях, тощо)
• Технологи з глибокими практичними навичками та теоретичними знаннями в галузі приготування здорових харчових продуктів
• Фахівці в галузі харчової та переробної промисловості
• Завідувачі виробництвом, інженера-технологи
• Помічники керівників харчових підприємств, установ та організацій

• Консультанти зі здорового харчування, які знають як забезпечити здоровий спосіб життя, готувати смачну корисну їжу та отримувати від неї насолоду
• Фахівці-експерти для консалтингових груп, які мають практичний досвід з реальними проектами в сфері ресторанного бізнесу, індустрії здорового харчування, індустрії Wellness і SPA
• Спеціалісти Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів
• Фахівці з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)


НА КАФЕДРІ СТВОРЕНІ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ НАВЧАЛЬНІ ЛАБОРАТОРІЇ:
• Навчальна лабораторія з технології продуктів харчування та дегустаційний зал
• Навчально-наукова лабораторія «Соус-ательє»
• Наукова-дослідна лабораторія поляризаційної мікроскопії
• Навчальна лабораторія методів контролю
• Комп'ютерний клас
• Консалтингова лабораторія здорового харчування
• Філія кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування відкрито у готельно-ресторанному комплексі «Софія» в с. Поляна Свалявського району Закарпатської області.

Середня зарабітна плата в сфері ресторанного господарства *України станом на 01.01.2025 року - 23 000 грн.
Керівні посади:
Адміністратор ресторану - 25 000 грн.
Технолог харчової промисловості - 45 000 грн.
Директор рестрану - 40 000 грн.
Бренд-шеф - 35 000 грн.
Шеф-кухар - 30 000 грн.


Посилання: https://www.work.ua/salary-hotel-restaurant-tourism/?page=1#positionList

ЗДОБУВАЧІ ВИВЧАЮТЬ ДИСЦИПЛІНИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ У СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ЛАБОРАТОРІЯХ:
• Технологія продукції ресторанного господарства
• Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
• Етнічні кухні
• Технологія продуктів дієтичного харчування
• Культура харчування
• Технології харчових виробництв
• Стандартизація, метрологія та сертифікація
• Контроль якості, управління безпечністю та екологія галузі
• Експертиза харчової продукції у закладах ресторанного господарства
• Технологія продуктів для дієтичного та санаторно-курортного харчування
• Технологія функціональних харчових продуктів
• Технологія оздоровчих продуктів для дитячого, геродієтичного харчування

МАЙСТЕР-КЛАСИ, ТРЕНІНГИ ТА СЕМІНАРИ:

• Майстер-класи та тренінги від відомих рестораторів і шеф-кухарів;

• Щорічне кулінарне змагання «BBQ-шоу», в якому тебе оцінюють відомі шеф-кухарі та ресторатори України та Европи;

•Семінари від провідних представників ресторанного господарства Украхни та Європи;

ОБОВ’ЯЗКОВА ПРАКТИКА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ В УКРАЇНІ ТА ЗАКОРДОНОМ:
• Можливість міжнародної практики починаючи з 1-го курсу. для КОЖНОГО студента
• Стажування (подвійні дипломи) в Європі на 10 місяців з іменними стипендіями (Eгasmus+)
• Шість країн для міжнародної практики в кращих ресторанах та SPA-комплексах (CША, Франція, Туреччина, Греція, Hiмeччина та Болгapiя) на період від 1 до 5 місяців
 

Здобувачі освітньої програми вибирають місце для проходження практики самостійно або з переліку пропозицій, що надає Центр сприяння працевлаштуванню студентів та випускників ОНТУ (http://foodprofi.ontu.edu.ua/uk/).



ЦІКАВИЙ ТА ПРИКЛАДНИЙ ДИПЛОМ:
• Диплом кожного студента це реальний та унікальний проект ВЛАСНОГО ресторану, кафе, їдальні чи бару різної направленості, з повним комплектом документації, економічними та технологічними розрахунками.
 

Фахівці в ресторанному бізнесі  завжди затребувані, а рівень освіти, який дає кафедра Технології ресторанного і оздоровчого харчування забезпечує не тільки перше місце роботи, а й високу заробітну плату.

 Наші випускники працюють на провідних підприємствах галузі як в Україні, так і за кордоном. І ми цим по-справжньому пишаємося!

 Додаткову інформацію про ОПП «Технології ресторанного та оздоровчого харчування» спеціальності G13 «Харчові технології» можна знайти на web-сайті кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування: http://trioh.ontu.edu.ua/

 

 

Додатково на дану тему:

  • G21 БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЯ: Біотехнологія та біоінженерія

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології м'ясних і рибних продуктів СВО Бакалавр, Магістр

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології, якість та безпечність в молочній та олійно-жировій галузях СВО Бакалавр , Магістр

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технологічна експертиза та безпечність харчової СВО Бакалавр, Магістр

  • H2 ТВАРИННИЦТВО: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси (СВО Магістр)

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Інноваційні технології ресторанного бізнесу та здорового харчування СВО Магістр

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції СВО Магістр

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології м'ясних і рибних продуктів СВО Магістр

  • G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси СВО Магістр

Copyright© Andrew M. Odessa, 2011-2025
Copyright© ONTU Odessa, 2011-2025
створене за: 6.92 секунди
http://andy.od.ua
Задати питання